Logo

Integraatiot


Ohjelmistojen integraatiot mahdollistavat automaattiset tiedonsiirron eri ohjelmistojen välillä. Monesti samaa tietoa on monissa järjestelmissä ja näiden saaminen ajan-tasalle on käsityönä aikaa vievää ja kallista. Hyvin suunniteltu integraatio vähentää, taikka täysin poistaa, manuaalisen tietojen siirtelyn tarpeen, ja täten tehostaa yrityksen toimintaa huomattavasti.

Olemme yrityksenä erikoistuneet asiakaskohtaisten integraatioiden toteutukseen. Jokaisessa toteutuksessamme käymme asiakkaan tarpeet automaatiolle tarkkaan läpi, sekä osaamme avustaa toimivan kokonaisuuden suunnittelussa. Monesti asiakkaat myös yllättyvät siitä, mikä kaikki on integraatioiden kautta mahdollista.

Ennen käyttöönottoa testaamme huolellisesti integraation toiminnan, sekä käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi, että tieto siirtyy järjestelmien välillä kuten haluttu. Palveluumme kuuluu aina raportointi, josta näkee havainnollisesti miten integraatio on toiminut.

Vain mielikuvitus on rajana integraatioiden tuomassa automatiikassa, joten meihin kannattaa olla yhteydessä mitä erikoisimmissakin integraatiotarpeissa. Me autamme teitä toteuttamaan suunnitelmanne alusta loppuun saakka.

Integraatio partnerit

Ota meihin yhteyttä!